POLÉVKA Z PAPRIKOVÝCH LUSKŮ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / POLÉVKY / POLÉVKA ZELENINOVÁ / 




INGREDIENCE: 1 1/4 litru vývaru z kostí, 6 zelených paprikových lusků, lžíce rajčatového protlaku, podle chuti sůl, petrželová nať, 3 citróny, 30g másla, 3 rajčata. POSTUP PŘÍPRAVY: Paprikové lusky zbavíme slupky a jader, opláchneme a nakrájíme na tenké nudličky a dáme dusit na máslo. Pak oloupeme rajčata, zbavíme je jader, nakrájíme na čtvrtky a přidáme k paprikovým luskám.Podušené papriky s rajčaty vložíme do přecezeného vývaru z kostí, přidáme rajčatový protlak, dosolíme a krátce povaříme a okyselíme citrónovou šťávou. Podáváme sypané sekanou petrželkou, s bílým chlebem.

POLÉVKA Z PAPRIKOVÝCH LUSKŮ. POLÉVKA Z PAPRIKOVÝCH LUSKŮ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1324 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz